OTTO Restorāns

Palutini savas garšas kārpiņas!

No dobes galdā – tā ir OTTO filozofija. Brokastis, pusdienas vai vakariņas – mūsu radošais šefpavārs pirmajā vietā liek izejvielu svaigumu un vietējās saimniecībās audzētus produktus. Atrašanās Baltijas jūras krastā nodrošina svaigas zivis OTTO Hotel & Sun ēdienkartē, jo izvēlamies vietējo zvejnieku lomus. Labvēlīgos laika apstākļos maltītes var baudīt dārza terasē. Un neaizmirsti apmeklēt ”Vīna stundu” – tas ir smalks jaunums mūsu pilsētiņā, kad OTTO savus nakšņotājus cienā ar vīniem no Antonio Bonifacio vīna darītavas Karvoeirā, uz ziemeļiem no Portugāles galvaspilsētas Lisabonas.

OTTO restorāns viesus klusajā sezonā gaidīs no ceturtdienas pēcpusdienas (15:00) līdz pat pirmdienas pusdienlaikam (12:00).
– brokastis (08:00 – 11:00);
– à la carte restorāns (12:00 – 22:00, pēdējais pasūtījums 21:30);
Papildus būsim atvērti arī skolēnu brīvlaikā oktobrī, 18. novembra svētku nedēļā, Gadumijā, skolēnu brīvlaikā martā, Lieldienu nedēļā.

ĒDIENKARTE

Restorāna serviss ar apkalpošanu istabā: 10 EUR.

Piedāvājam izmantot arī līdzņemšanas maltītes iespēju. Pasūtījumu var veikt mājas lapas sadaļā Veikals vai zvanot uz tālruņa numuru +37163451200. Pasūtījums jāveic līdz 19:00.

Gan viesnīcas, gan Pāvilostas viesiem pieejami vairāku veidu ēdienu komplekti draugu, kolēģu un ekskursantu grupām. Interesentiem lūgums rakstīt uz info@ottohotel.lv, lai saņemtu Jūsu kompānijas vēlmēm atbilstošāko piedāvājumu. Pieejami arī pielāgoti ēdienu komplekti mazajiem viesiem – bērnu ballītēm un ekskursijām.

BANKETU ĒDIENKARTE

OTTO Restorāna šefpavārs Kristaps Doveiks

Inovatīvs un aizrautīgs šefpavārs ar plašu pieredzi profesionālu virtuves komandu vadībā un neaizmirstamu ēdināšanas pieredžu radīšanā. Prasmīgs sezonālu, vietējiem produktiem iedvesmotu ēdienkarti izstrādē, kas apvieno radošumu, precizitāti un cieņu pret reģionālajām tradīcijām. Pazīstams ar spēju veicināt izcilību virtuves komandās, uzturēt augstākos kulinārijas standartus un nodrošināt konsekventi izsmalcinātu gastronomiju. Aizraujas ar ilgtspējību, produktu kvalitāti un nepārtrauktu jaunu garšu meklējumiem, lai iedvesmotu viesus un paceltu ēdināšanas pieredzi jaunā līmenī.

Resteroāna vadītāja Zuzanna Tīrmane

Zuzanna ir viesmīlības nozares profesionāle ar vairāk nekā 15 gadu pieredzi augstas klases restorānos Latvijā un ārzemēs. Karjeras laikā viņa ir augusi no viesmīļa palīga līdz restorāna vadītājai, apgūstot plašas zināšanas par servisa kvalitāti, darbinieku vadību un klientu apkalpošanu. Izglītību ieguvusi viesmīlībā, pedagoģijā un kulinārijā Francijā. Zuzanna izceļas ar profesionalitāti, precizitāti un augstu atbildības sajūtu. Viņa ar aizrautību nodod savas zināšanas citiem, pasniedzot lekcijas, un turpina pilnveidoties nozarē.