Ēdienkarte

Katru nedēļu OTTO pavāri Jums ir sarūpējuši arī unikālu iknedēļas piedāvājumu no sezonālajiem labumiem, par to jautājiet viesmīlim.

UZKODAS

  • Biešu aukstā zupa ar svaigiem dārzeņiem, paipalu olu, diļļu eļļu (veģetārs) – 8 EUR
  • “Vienā laivā” marinētas Baltijas jūras brētliņas ar pašceptu maizi, zaļumu krēmsieru un paipalu olu – 6 EUR
  • Rojas reņģes alus mīklā ar svilinātu citronu, mazsālītu gurķi un tartara mērci – 10 EUR
  • Liellopa karpačio ar anšovu emulsiju, Nīcas cieto sieru, rukolu, lazdu riekstiem, trifeļu eļļu – 16 EUR
  • Karsti kūpināta vietējā zivs ar viegli marinētu jauno kartupeli, paipalu olu un diļļu paniņām – 12 EUR
  • “Mazsālijas” foreles tartars ar pusžāvētu tomātu relišu, marinētiem sinepju graudiem un diļļu eļļu – 14 EUR
  • “Garīkas ” šitaki sēņu siltais groziņš ar baklažānu krēmu un kalē čipsiem (vegāns) – 12 EUR
  • Svaigo lapu salāti ar mīksto sieru, cukurzirni, vītinātiem tomātiem, balzamiko krēmu un bazilika pesto (veģetārs) – 12 EUR
  • Vīna plate diviem – basturma, Nīcas siers, brī siers, fritētas garneles rīvmaizē, sīpolu džems, jāņogu čatnijs – 19 EUR

PAMATĒDIENI

  • Lēni nogatavinātas vistas burgers ar svaigiem dārzeņiem, jāņogu džemu un pašgatavotiem fritiem – 16 EUR
  • Kazdangas “Rukšu” liellopa burgers ar marinējumiem un pašgatavotiem fritiem – 18 EUR
  • “Savvaļas medījumu” brieža karbonāde ar ribiņu, grilētiem dārzeņiem un kadiķogu demi mērci – 34 EUR
  • Pasta fettuccine ar zaļumos un ķiplokos noturētu vistas fileju, spinātiem, bazilika pesto un Nīcas cieto sieru – 17 EUR
  • Pīles krūtiņa ar batātes biezeni, svilinātu puravu un portvīna redukciju – 19 EUR
  • “Mazsālijas” audzēta varavīksnes forele ar fenheli, ķiršu tomātiem un citrusu gēlu – 19 EUR
  • Svaigā dārzeņu bļoda ar lauku pupu humusu, panētu puķkāpostu un sojas jogurta mērci (vegāns) – 14 EUR
  • Dienas zivs, vaicāt viesmīl-im/ei

DESERTI

  • Merings ar rabarberiem, maskarpones krēmu un svaigām ogām – 7 EUR
  • Napoleons ar vaniļas krēmu, vasaras ogām un citronu kurdu – 7 EUR
  • Tumšās šokolādes braunijs ar riekstu pralinē un pašgatavotu ķiršu saldējumu (vegāns) – 7 EUR

BĒRNU ĒDIENKARTE

  • Dārzeņu bļoda – burkāns, gurķis, ķirštomāts, puķkāposts, paprika, zaļumu – ķiploku mērce – 6 EUR
  • Vistu strēmeles rīvmaizē ar kartupeļu fritiem un tomātu mērci – 8 EUR
  • Pasta ar vistas fileju saldkrējuma – siera mērcē – 6 EUR
  • Pašu gatavots saldējums, vaicāt garšas viesmīlim/-ei – 6 EUR
  • Franču tosts ar pašgatavotu saldējumu un karameli  – 7 EUR