Ēdienkarte

Katru nedēļu OTTO pavāri Jums ir sarūpējuši arī unikālu iknedēļas piedāvājumu no sezonālajiem labumiem, par to jautājiet viesmīlim.

ZUPAS

  • “Garīkas” šitaki sēņu buljons ar pupiņu nūdelēm, pakčoju un loku eļļu (vegāns) – 8 EUR
  • Sarkanā zivju zupa ar fenheli, lasi, garnelēm un mīdijām – 12 EUR

UZKODAS

  • “Vienā laivā” marinētas Baltijas jūras brētliņas ar pašceptu maizi, zaļumu krēmsieru un paipalu olu – 6 EUR
  • Rojas reņģes alus mīklā ar svilinātu citronu, mazsālītu gurķi un tartara mērci – 10 EUR
  • Liellopa karpačio ar anšovu emulsiju, Nīcas cieto sieru, rukolu, lazdu riekstiem, trifeļu eļļu – 16 EUR
  • Karsti kūpināta vietējā zivs ar viegli marinētu jauno kartupeli, paipalu olu un diļļu paniņām – 12 EUR
  • “Mazsālijas” foreles tartars ar pusžāvētu tomātu relišu, marinētiem sinepju graudiem un diļļu eļļu – 14 EUR
  • “Garīkas ” šitaki sēņu siltais groziņš ar baklažānu krēmu un kalē čipsiem (vegāns) – 10 EUR
  • Karamelizēta krāsnī cepta vietējā biete, ar cigoriņu lapām, apelsīnu dressingu, kazas sieru (veģetārs) – 10 EUR
  • Vīna plate diviem – basturma, Nīcas siers, brī siers, fritētas garneles rīvmaizē, sīpolu džems, dzērveņu čatnijs – 19 EUR

PAMATĒDIENI

  • “Savvaļas medījumu” brieža fileja ar grilētiem dārzeņiem, batātes biezeni un kadiķogu demi mērci  – 29 EUR
  • Krēmīga pasta tagliatelle ar vistas fileju, baltvīna krējuma mērci, ķiršu tomātiem, spinātiem un Nīcas cieto sieru – 17 EUR
  • Pīles krūtiņa ar batātes biezeni, trifeļu kroketi un portvīna redukciju – 19 EUR
  • “Mazsālijas” audzēta varavīksnes forele pildīta ar fenheli, ķiršu tomātiem un citrusu gēlu – 19 EUR
  • Vietējo sēņu risotto ar spinātiem, Nīcas cieto sieru un ciedru riekstiem (veģetārs vai vegāns) – 14 EUR
  • Dienas zivs, vaicāt viesmīl-im/ei

DESERTI

  • Vaniļas un tonkas pupiņas panna cotta, jāņogu čatnijs un karamelizēta baltā šokolāde – 7 EUR
  • Napoleons ar vaniļas krēmu, vasaras ogām un citronu kurdu – 7 EUR
  • Tumšās šokolādes braunijs ar riekstu pralinē un pašgatavotu ķiršu saldējumu (vegāns) – 7 EUR

BĒRNU ĒDIENKARTE

  • Mencu nageti ar kartupeļu biezeni, svaigu gurķi un ķiploku mērci – 8 EUR
  • Vistu strēmeles rīvmaizē ar kartupeļu fritiem un tomātu mērci – 8 EUR
  • Pasta ar vistas fileju saldkrējuma – siera mērcē – 6 EUR
  • Pašu gatavots saldējums, vaicāt garšas viesmīlim/-ei – 6 EUR
  • Pankūku čipsi ar pašgatavotu saldējumu un karameli – 5 EUR