ZUPAS
- “Garīkas” šitaki sēņu buljons ar pupiņu nūdelēm, pakčoju un loku eļļu (vegāns) – 8 EUR
- Sarkanā zivju zupa ar fenheli, lasi, garnelēm un mīdijām – 12 EUR
UZKODAS
- “Vienā laivā” marinētas Baltijas jūras brētliņas ar pašceptu maizi, zaļumu krēmsieru un paipalu olu – 6 EUR
- Rojas reņģes alus mīklā ar svilinātu citronu, mazsālītu gurķi un tartara mērci – 10 EUR
- Liellopa karpačio ar anšovu emulsiju, Nīcas cieto sieru, rukolu, lazdu riekstiem, trifeļu eļļu – 16 EUR
- Karsti kūpināta vietējā zivs ar viegli marinētu jauno kartupeli, paipalu olu un diļļu paniņām – 12 EUR
- “Mazsālijas” foreles tartars ar pusžāvētu tomātu relišu, marinētiem sinepju graudiem un diļļu eļļu – 14 EUR
- “Garīkas ” šitaki sēņu siltais groziņš ar baklažānu krēmu un kalē čipsiem (vegāns) – 10 EUR
- Karamelizēta krāsnī cepta vietējā biete, ar cigoriņu lapām, apelsīnu dressingu, kazas sieru (veģetārs) – 10 EUR
- Vīna plate diviem – basturma, Nīcas siers, brī siers, fritētas garneles rīvmaizē, sīpolu džems, dzērveņu čatnijs – 19 EUR