ZUPAS
- “Garīkas” šitaki sēņu buljons ar pupiņu nūdelēm, pakčoju un maurloku eļļu (vegāns) – 8 EUR
- Sārtā zivju un jūras velšu zupa ar fenheli, lasi, tīģergarnelēm un mīdijām – 13 EUR
UZKODAS
- Mazsālīta zandarta fileja laima marinādē ar diļļu emulsiju, kartupeļu čipsiem un marinētām sinepju sēklām – 14 EUR
- Rojas reņģes Užavas alus mīklā ar svilinātu citronu, viegli marinētu fenheli un diļļu majonēzi – 10 EUR
- Liellopa karpačio ar trifeļu aioli, marinētām šimeji sēnēm, Nīcas cieto sieru, vītinātiem ķiršu tomātiem un lazdu riekstiem – 16 EUR
- “Rukši” Bio liellopa rostbifa crostini ar fermentētu čili krēmu, sīpolu džemu un rukolu – 14 EUR
- “Garīkas” šitaki sēņu filo groziņš ar spinātu krēmu, lazdu riekstiem un čili eļļu (vegāns) – 11 EUR
- Karamelizēta krāsnī cepta biete ar lapu maisījumu, apelsīnu dressingu, putotu kazas sieru un valriekstiem (veģetārs) – 12 EUR