Ēdienkarte

Katru nedēļu OTTO pavāri Jums ir sarūpējuši arī unikālu iknedēļas piedāvājumu no sezonālajiem labumiem, par to jautājiet viesmīlim.

ZUPAS

  • “Garīkas” šitaki sēņu buljons ar pupiņu nūdelēm, pakčoju un maurloku eļļu (vegāns) – 8 EUR
  • Sārtā zivju un jūras velšu zupa ar fenheli, lasi, tīģergarnelēm un mīdijām – 13 EUR

UZKODAS

  • Mazsālīta zandarta fileja laima marinādē ar diļļu emulsiju, kartupeļu čipsiem un marinētām sinepju sēklām – 14 EUR
  • Rojas reņģes Užavas alus mīklā ar svilinātu citronu, viegli marinētu fenheli un diļļu majonēzi – 10 EUR
  • Liellopa karpačio ar trifeļu aioli, marinētām šimeji sēnēm, Nīcas cieto sieru, vītinātiem ķiršu tomātiem un lazdu riekstiem – 16 EUR
  • “Rukši” Bio liellopa rostbifa crostini ar fermentētu čili krēmu, sīpolu džemu un rukolu – 14 EUR
  • Garīkas” šitaki sēņu filo groziņš ar spinātu krēmu, lazdu riekstiem un čili eļļu (vegāns) – 11 EUR
  • Karamelizēta krāsnī cepta biete ar lapu maisījumu, apelsīnu dressingu, putotu kazas sieru un valriekstiem (veģetārs) – 12 EUR

PAMATĒDIENI

  • “Savvaļas medījumi” brieža fileja ar pastinaka biezeni, karamelizētiem burkāniem un portvīna mērci – 29 EUR
  • Pīles krūtiņas fileja ar violeto kāpostu – apelsīna biezeni, grillētu cukini un demi mērci ar brūklenēm – 19 EUR
  • Pasta tagliatelle baltvīna mērcē ar lēni gatavotu vistas fileju, spinātiem, ķiršu tomātiem un Nīcas cieto sieru – 17 EUR
  • Risotto ar vietējām sēnēm, Nīcas sieru, ciedru riekstiem un čili eļļu (veģetārs) – 17 EUR
  • Arktiskās pālijas fileja citrona – medus marinādē ar beluga lēcām, ziedkāpostu – spinātu biezeni un safrāna mērci – 19 EUR
  • Dienas loms, vaicāt viesmīl-im/ei

DESERTI

  • Cigoriņu crème brûlée ar brūkleņu – piparmētru džemu un svaigām ogām – 7 EUR
  • Tumšās šokolādes braunijs ar purva dzērveņu sorbetu un valriekstu sniegu – 7 EUR
  • Burkānu kūka ar skābā krējuma saldējumu un brūkleņu karameli – 7 EUR

UZKODAS PIE VĪNA

  • Čedara siera krekeri 5 Eur
  • Pašu marinētu olīvju izlase 5 Eur
  • Vietējie sieri ar ogām, riekstiem un krekeriem vienai personai – 10 Eur
  • “Rukši” Bio liellopa rostbifa crostini ar fermentētu čili krēmu, sīpolu džemu un rukolu – 14 eur
  • Vīna plate divām personām – Nīcas un brī sieri, basturma, olīvas, siera krekeri un brūkleņu džems – 18 Eur

BĒRNU ĒDIENKARTE

  • Mencu nageti ar kartupeļu biezeni, svaigu gurķi un ķiploku mērci – 8 EUR
  • Vistu strēmeles rīvmaizē ar kartupeļu fritiem un tomātu mērci – 8 EUR
  • Pasta ar vistas fileju saldkrējuma – siera mērcē – 6 EUR
  • Pašu gatavots saldējums, vaicāt garšas viesmīlim/-ei – 6 EUR
  • Pankūku čipsi ar pašgatavotu saldējumu un karameli – 5 EUR