Ēdienkarte

Katru nedēļu OTTO pavāri Jums ir sarūpējuši arī unikālu iknedēļas piedāvājumu no sezonālajiem labumiem, par to jautājiet viesmīlim.

UZKODAS

  • Aukstā tomātu zupa ar grauzdētiem auna zirņiem, vītinātiem ķiršu tomātiem, sarkano sīpolu un čili eļļu (vegan) – 8 EUR
  • Kūpinātu zivju uzkoda ar svilinātu kartupeli, marinētiem sīpoliem, paipalu olu un diļļu kefīru – 10 EUR
  • Salāti ar plūkātu, lēni gatavotu vistas fileju, sviesta pupām, marinētu papriku, pistācijām un coleslaw mērci – 13 EUR
  • Salāti ar ķiplokos kūpinātu makreli, sparģeli, paipalolu, fenheli un diļļu – grieķu jogurta mērci – 13 EUR
  • Marinēta liellopa rostbifa salāti ar čimičurri mērci, grillētu papriku, sparģeļiem, saulē kaltētiem tomātiem, marinētiem sīpoliem – 14 EUR
  • Straciatella sparģeļa uzkoda ar bazilika – pistāciju pesto, vītinātiem ķiršu tomātiem, lazdu riekstiem, drupinātu cieto sieru un spinātiem (veģetārs) – 13 EUR
  • Crostini ar liellopa rostbifu, pašceptu brioša maizi, fermentētu čili krēmu, sīpolu džemu un rukolu – 14 EUR
  • Liellopa carpaccio ar Nīcas cieto sieru, rukolu, pistācijām un trifeļu eļļu – 19 EUR
  • Foreles tartars ar vītinātiem tomātiem, kaperiem, diļļu aioli un sinepju kaviāru – 14 EUR
  • Rojas reņģes tumšā alus mīklā ar tartara mērci, svilinātu citronu un marinētiem redīsiem – 12 EUR
  • Vīna plate – marinēts liellopa rostbifs, Nīcas sieri, auksti kūpināta sviesta zivs, pašu marinētas olīvas, siera krekeri un sīpolu džems – 19 EUR

PAMATĒDIENI

  • Sviestā cepta zandarta fileja ar zaļo zirnīšu – piparmētras biezeni, sviestā ceptām sviesta pupām un diļļu paniņām – 19 EUR
  • Nogatavinātas “Kolumbi” liellopa gaļas burgers ar kūpinātu čedara sieru, sīpolu džemu, kartupeļu fritiem un marinētiem redīsiem – 18 EUR
  • “Savvaļas medījumi” Staltbrieža karbonāde ar citronu risotto, Nīcas sieru, sparģeļiem un ķiršu demi mērci – 29 EUR
  • Pīles krūtiņa ar artišoku biezeni, šalotes konfitu, grauzdētiem burkāniem un aveņu – sarkanvīna mērci – 20 EUR
  • Risotto ar šitaki sēnēm, spinātiem, Nīcas cieto sieru un ciedru riekstiem – 17 EUR
  • Dienas loms, vaicāt viesmīlim / -ei

DESERTI

  • OTTO Napaleons ar rikottas siera krēmu, svaigām ogām un citrona kurdu – 8 EUR
  • Tumšās un baltās šokolādes mussi ar karamelizētām pistācijām, zemeņu gēlu un svaigām ogām – 8 EUR
  • OTTO petit four – šokolāde, ogas, rieksti, karamele – 9 EUR
  • Pašgatavots saldējums6 EUR

UZKODAS PIE VĪNA

  • Čedara siera krekeri (veģetārs) – 5 EUR
  • OTTO marinējumi – olīvas, redīsi, paprika un sīpoli (vegāns) – 5 EUR
  • Crostini ar liellopa rostbifu, pašceptu brioša maizi, fermentētu čili krēmu, sīpolu džemu un rukolu – 14 EUR
  • Vīna plate – marinēts liellopa rostbifs, Nīcas sieri, auksti kūpināta sviesta zivs, pašu marinētas olīvas, siera krekeri un sīpolu džems – 19 EUR

BĒRNU ĒDIENKARTE

  • Dienas loms ar kartupeļu biezeni, svaigu gurķi, ķiršu tomātu un ķiploku mērci – 9 EUR
  • Vistu strēmeles rīvmaizē ar kartupeļu fritiem un tomātu mērci – 8 EUR
  • Pasta ar vistas fileju saldkrējuma – siera mērcē – 6 EUR
  • Pašu gatavots saldējums, vaicāt garšas viesmīlim/-ei – 6 EUR
  • Pankūku čipsi ar pašgatavotu saldējumu un karameli – 5 EUR