UZKODAS
- Aukstā tomātu zupa ar grauzdētiem auna zirņiem, vītinātiem ķiršu tomātiem, sarkano sīpolu un čili eļļu (vegan) – 8 EUR
- Kūpinātu zivju uzkoda ar svilinātu kartupeli, marinētiem sīpoliem, paipalu olu un diļļu kefīru – 10 EUR
- Salāti ar plūkātu, lēni gatavotu vistas fileju, sviesta pupām, marinētu papriku, pistācijām un coleslaw mērci – 13 EUR
- Salāti ar ķiplokos kūpinātu makreli, sparģeli, paipalolu, fenheli un diļļu – grieķu jogurta mērci – 13 EUR
- Marinēta liellopa rostbifa salāti ar čimičurri mērci, grillētu papriku, sparģeļiem, saulē kaltētiem tomātiem, marinētiem sīpoliem – 14 EUR
- Straciatella sparģeļa uzkoda ar bazilika – pistāciju pesto, vītinātiem ķiršu tomātiem, lazdu riekstiem, drupinātu cieto sieru un spinātiem (veģetārs) – 13 EUR
- Crostini ar liellopa rostbifu, pašceptu brioša maizi, fermentētu čili krēmu, sīpolu džemu un rukolu – 14 EUR
