Ēdienkarte

Katru nedēļu OTTO pavāri Jums ir sarūpējuši arī unikālu iknedēļas piedāvājumu no sezonālajiem labumiem, par to jautājiet viesmīlim.

UZKODAS

  • Aukstā tomātu zupa ar grauzdētiem auna zirņiem, vītinātiem ķiršu tomātiem, sarkano sīpolu un čili eļļu (vegāns) – 8 EUR
  • Sārtā zivju zupa ar foreli, mīdijām, tīģergarnelēm, fenheli un čili eļļu – 13 EUR
  • Salāti ar plūkātu, lēni gatavotu vistas fileju, sviesta pupām, marinētu papriku, pistācijām un coleslaw mērci – 13 EUR
  • Marinēta liellopa rostbifa salāti ar čimičuri mērci, grillētu papriku, saulē kaltētiem tomātiem, marinētiem sīpoliem – 14 EUR
  • Burrata ar lapu miksli, svaigiem un vītinātiem ķiršu tomātiem, karamelizētām plūmēm un prošuto čipsiem – 13 EUR
  • Crostini ar liellopa rostbifu, pašceptu brioša maizi, fermentētu čili krēmu, sīpolu džemu un rukolu – 14 EUR
  • Liellopa carpaccio ar Nīcas cieto sieru, rukolu, lazdu riekstiem, vītinātiem ķiršu tomātiem un trifeļu eļļu – 19 EUR
  • Foreles tartars ar kaperiem, olu dzeltenumu, sinepju kaviāru, kārtainās mīklas kraukšķi un diļļu eļļu – 14 EUR
  • Rojas reņģes tumšā alus mīklā ar tartara mērci, svilinātu citronu un mazsālītiem gurķiem – 12 EUR
  • Vīna plate – marinēts liellopa rostbifs, Nīcas sieri, auksti kūpināta sviesta zivs, pašu marinētas olīvas, siera krekeri un sīpolu džems – 19 EUR

PAMATĒDIENI

  • Sviestā cepta zandarta fileja ar zaļo zirnīšu – piparmētras biezeni, savvaļas brokoli un citronzāles mērci – 19 EUR
  • Nogatavinātas “Kolumbi” liellopa gaļas burgers ar kūpinātu čedara sieru, sīpolu džemu, trifeļu fritiem un coleslaw salātiem – 18 EUR
  • “Savvaļas medījumi” Staltbrieža karbonāde ar citronu risotto, Nīcas sieru, pastinaka čipsiem un demi mērci – 29 EUR
  • Pīles krūtiņa ar batātes biezeni, grilētiem dārzeņiem, lazdu riekstiem un sarkanvīna mērci  – 20 EUR
  • Gaileņu risotto ar spinātiem, Nīcas cieto sieru, ciedru riekstiem un čili eļļu – 17 EUR
  • Dienas loms, vaicāt viesmīlim / -ei

DESERTI

  • OTTO Napoleons ar rikottas siera krēmu, svaigām ogām un citrona kurdu – 8 EUR
  • Tumšās un baltās šokolādes mussi ar karamelizētām pistācijām, zemeņu gēlu un svaigām ogām – 8 EUR
  • OTTO petit four – šokolāde, ogas, rieksti, karamele – 9 EUR
  • Pašgatavots saldējums6 EUR

UZKODAS PIE VĪNA

  • Čedara siera krekeri (veģetārs) – 5 EUR
  • OTTO marinējumi – olīvas, redīsi, paprika un sīpoli (vegāns) – 5 EUR
  • Crostini ar liellopa rostbifu ar fermentētu čili krēmu, sīpolu džemu un rukolu – 14 EUR
  • Vīna plate – marinēts liellopa rostbifs, Nīcas sieri, auksti kūpināta sviesta zivs, pašu marinētas olīvas, siera krekeri un sīpolu džems – 19 EUR

BĒRNU ĒDIENKARTE

  • Foreles fileja ar kartupeļu biezeni, svaigu gurķi un ķiršu tomātiem – 9 EUR
  • Vistu strēmeles rīvmaizē ar kartupeļu fritiem un tomātu mērci – 8 EUR
  • Pasta ar vistas fileju saldkrējuma – siera mērcē – 6 EUR
  • Pašu gatavots saldējums, vaicāt garšas viesmīlim/-ei – 6 EUR
  • Pankūku čipsi ar pašgatavotu vaniļas saldējumu un karameli – 5 EUR