Vizium zinātnes centra nodarbības pie OTTO

Atrašanās vieta

OTTO Hotel & Sun

More Info

IEGĀDĀTIES

Datums

24 - 26 10 24

Cena

7.00€

Vizium zinātnes centra nodarbības Skolēnu brīvlaikā

  • Par pasākumu:

    Skolēnu brīvlaikā Pāvilostā viesosies OTTO draugi no Ventspils zinātnes centra “Vizium”, lai mazajiem viesiem piedāvātu aizraujošas un izglītojošas nodarbības.
    Trīs dienas pēc kārtas būs pieejamas stundu garas nodarbības pieredzējušu un atraktīvu pasniedzēju vadībā. Izvēlies vienu vai apmeklē visas!
    Nodarbības paredzētas bērniem no 5 – 10 gadu vecumam. Piesakoties nodarbībām, jānorāda bērna pilns vārds un vecums. Vienas nodarbības ilgums: ~1h.
    24.10. plkst. 17:00 Blīvuma varavīksne
    Izmantojot vienkāršus piemērus un jautrus eksperimentus, bērniem būs iespēja apgūt zināšanas par blīvumu, kā arī praktiski pārbaudīt, kā vielas savstarpēji mijiedarbojas, veidojot krāsainu blīvuma varavīksni.
    25.10. plkst. 17:00 Sāls darbnīca
    Sāls darbnīca būs aizraujoša aktivitāte, kurā bērni uzzinās vairāk par sāli un tā īpašībām. Radošajā aktivitātē bērni veidos gan sāls glezniņas, gan dekorus.
    26.10. plkst. 11:00 Eksperimenti un reakcijas
    Jautrā un aizraujošā veidā iepazīsim zinātnes pasauli. Bērniem tiks dota iespēja veikt dažādus eksperimentus, kuros viņi paši varēs novērot pārsteidzošas ķīmiskas reakcijas.
    Par zinātnes centru Vizium:
    Ventspils zinātnes centra VIZIUM uzdevums ir ar ekspozīcijas, radošo darbnīcu un zinātnes šovu palīdzību izglītot bērnus un jauniešus par STEM – zinātni, tehnoloģijām, inženierzinātni un matemātiku.
    VIZIUM ir kā nākotnes pilsēta, kur ar vairāk nekā 80 interaktīviem un izglītojošiem eksponātiem, tai skaitā radošajām darbnīcām un zinātnes šoviem, var aizraujošā veidā iepazīt zinātni un uzzināt par tādām tēmām, kā fizika un matemātika, modernās tehnoloģijas un programmēšana, veselīgs dzīvesveids, cilvēks un sevis izzināšana, ģeogrāfija u.c.
    Par pasniedzējām:
    Aija Jēce - zinātnes eksperimentu guru, kura sarežģītus fizikas un ķīmijas terminus spēj pasniegt interesantā veidā. Bieži no viņas būs jādzird frāze "Vouuu". Aktīvas atpūtas piekritēja un baiļu pārvarētāja.
    Santa Līce - smaidīgākā zināšanu lietpratēja, kura spēj aizraujošā veidā pasniegt jebkuru mācāmo saturu. Dabas mīļotāja, kurai patīk peldēties tikai ziemā.
    Nodarbības ir iespējams iegādāties mājas lapas sadaļā Veikals. Cena: 7 EUR.

  • 00

    days

  • 00

    stundas

  • 00

    minutes

  • 00

    seconds

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *