OTTO Hotel & Sun restorāns Pāvilostā

Ēdienkarte

Katru nedēļu OTTO pavāri Jums ir sarūpējuši arī unikālu iknedēļas piedāvājum no sezonālajiem labumiem, par to jautājiet viesmīlim.

UZKODAS, ZUPAS

  • Panēts Nīcas siers ar brūkleņu džemu, rukolu, kvinoju un ciedru riekstiem (veģetārs) (10 Eur)
  • Liellopa tartars ar brūkleņu – papriku salsu, maurloku aioli un Nīcas cieto sieru (12 Eur)
  • Auksti kūpināta forele, pašcepta maize ar rutku krēmsieru un ķiršu tomātiem (9 Eur)
  • Cepta biete karamelizēta rutku medū, ar kazas sieru un lazdu riekstiem (8 Eur)
  • Ķirbju krēmzupa ar ķirbju sēklām un čilli eļļu (vegāns) (7 Eur)
  • Zivju zupa ar lasi, mencu un kūpinātu skumbriju (10 Eur)

PAMATĒDIENS

  • Liellopa antrekots ar sezonas grilldārzeņiem, kartupeļu fritiem un brūkleņu demi  – glaze mērci (22 Eur)
  • Lēni gatavota pīles krūtiņa ar ķirbju biezeni, sarkano kāpostu, cidoniju – buljona mērci (16 Eur)
  • Jūras asaris ar zirnīšu biezeni, sparģeļiem un citronzāles mērci (13 Eur)
  • Forele ar jaunajiem kartupeļiem, kalē salātiem un timiāna mērci  (15 Eur)
  • Ķirbju risoto ar ceptu ķirbi garšaugos, pastinaka čipsi (vegāns) (10 Eur)

DESERTS

  • Destruktētā medus kūka ar brūkleņu krēmu, skābo krējumu un ogām (6 Eur)
  • Trifele no datelēm, riekstiem un sublimētām ogām (vegāns) (2,50 Eur)
  • Ķiršu tarte ar mandeļu pamatni un šokolādes saldējumu (6 Eur)
  • Sarkanvīnā plaucēts bumbieris  ar vegānu karameli, pekanriekstiem (vegāns) (5 Eur)

 

 

 

 

BĒRNU ĒDIENKARTE

  • Ķirbju krēmzupa ar ķirbju sēklām  (4 Eur)
  • Makaroni ar vistu saldkrējuma mērcē (4Eur)
  • Panēta menca ar ziņu biezeni, ķirbju biezeni vai kartupeļiem fritiem (5 Eur)
  • Lēni gatavota vistas krūtiņa ar ziņu biezeni, ķirbju biezeni vai kartupeļiem fritiem (5 Eur)
  • Krējuma vai šokolādes saldējums (2,50 Eur)

This website uses cookies. Read more ACCEPT