OTTO Hotel & Sun restorāns Pāvilostā

Ēdienkarte

UZKODAS, ZUPAS

  • Svaigie salāti ar citrusu mērci, mazsālītu gurķīti, redīsu un karamelizētu plūmi (ar vistu vai ar sparģeļiem)  (8Eur)
  • Cepts Nīcas siers ar rabarberu čatniju, rukolu, kvinoju un ciedru riekstiem (veģetārs) (10Eur)
  • Liellopa tartars ar avokado krēmu, čilli aioli un Nīcas cieto sieru (12Eur)
  • Karsti kūpināta forele ar diļļu krēmsieru un paipalu olu (10Eur)
  • Aukstā tomātu zupa ar saulē kaltētu tomātu pesto grauzdiņu, cukurzirņiem, sarkano sīpolu, papriku (vegāns) (7 Eur)

PAMATĒDIENS

  • Antrekots ar sezonas grilldārzeņiem, batātes biezeni un jāņogu – buljona mērci (22 Eur)
  • Lēni gatavota cāļa krūtiņa ar ziedkāpostu biezeni, jaunajiem burkāniem, sviesta pupiņu mērci (13 Eur)
  • Jūras asaris ar zirnīšu biezeni, sparģeļiem un citronzāles mērci (13 Eur)
  • Forele ar lēni gatavotu kāpostu, kolrābja salātiem un gurķu – garšaugu salsu (15 Eur)
  • Cūku pupu kroketes ar batātes biezeni, kvinoju un kokospiena-citrusu mērci (vegāns) (10 Eur)
  • Pērļu grūbas ar kūpinātu saldo krējumu, sparģeli, Nīcas amoliņu sieru (10 Eur)

DESERTS

  • OTTO medotā rupjmaize ar krējuma-citrusu krēmu, jāņogu mērci un auzu kraukšķi (5 Eur)
  • Trifele no datelēm, riekstiem un sublimētām ogām (2,50 Eur)
  • Vietējo rabarberu tarte ar mandeļu pamatni un krējuma saldējumu (6 Eur)
  • Ogas Pāvilostas plūškoka sīrupā ar riekstiem, datelēm un šokolādes putu (vegāns) (6 Eur)

 

 

 

 

 

BĒRNU ĒDIENKARTE

  • Dzidrā vistas zupa ar nūdelēm, burkānu, lociņiem un vistas fileju (4,50Eur)
  • Aukstā tomātu zupa ar grauzdiņu, cukurzirņiem, sarkano sīpolu, papriku (vegāns) (4Eur)
  • Kartupeļi friti ar lēni gatavotu vistu un gurķu majonēzi (4,50Eur)
  • Pasta Penne ar vistu saldkrējuma mērcē un sieru (4Eur)
  • Krējuma saldējums (2,50 Eur)

Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes. Lasīt vairāk Piekrītu