Ēdienkarte

Katru nedēļu OTTO pavāri Jums ir sarūpējuši arī unikālu iknedēļas piedāvājumu no sezonālajiem labumiem, par to jautājiet viesmīlim.

UZKODAS, ZUPAS

  • Aukstā zupa ar gurķi, redīsiem, paipalu olu, sezonāliem garšaugiem un lakšu eļļu (veģetārs) (8 Eur)
  • Burratas siers ar jauktiem lapu salātiem, pusžāvētiem ķiršu tomātiem, ciedru riekstu pesto un maizes čipsi (veģetārs) (14 Eur)
  • Plūkātas, kūpinātas skumbrijas tapas ar pašceptu sēklu maizi, mārrutku krēmu un paipalu olu (4 Eur)
  • Liellopa karpačio ar čili majonēzi, rukolu, cieto sieru, lazdu riekstiem un kaņepju eļļu (16 Eur)
  • Fritētas Rīgas jūras līča reņģes ar sezonālu ogu vai augu majonēzi (8 Eur)
  • Auksti kūpināts eskolars ar grauzdētu, pašceptu maizi, zaļumu krēmsieru un paipalu olu (12 Eur)
  • Marinēta siļķe ar putotu zaļumu biezpienu, viegli marinētiem jaunajiem kartupeļiem un lakšu krējumu (10 Eur)
  • Vietējo labumu uzkodu plate diviem – ūpinātas zivis, žāvētas gaļas, mīkstie un puscietie sieri, fritētas mazās garneles, grauzdēti sīpoli, sīpolu džems (18 Eur)

PAMATĒDIENS

  • Sezonālu dārzeņu bļoda no panētiem ziedkāpostiem, dārzeņu nūdelēm, cūku pupām, kvinojas pasniegta ar zemesriekstu mērci (vegāns) (13 Eur)
  • Kazdangas liellopa burgers ar kartupeļu fritiem un piparu majonēzi (16 Eur)
  • Varavīksnes forele pildīta ar ķiplokiem un zaļumiem, grillēti ķirštomāti, citrusu gēls (18 Eur)
  • Ventavas cūkgaļas fileja ar melno ķiploku biezeni, zaļumu bunti un saldskābo mērci (16 Eur)
  • Nogatavināts Kazdangas liellopa sirloin steiks ar jauktiem lapu salātiem un bazilika pesto (30 Eur)
  • Pasta pesto ar marinētām liellopa strēmelēm, spinātiem un ķiršu tomātiem (16 Eur)
  • Dienas zivs, vaicāt viesmīlim

DESERTS

  • Sviestā karamelizēts svaigais siers ar citrusu gēlu, ogām, svaigiem garšaugiem un medu (8 Eur)
  • Sezonālais filo groziņš ar saldējumu un lazdu riekstu pralinē (7 Eur)
  • Šokolādes cepuma sendvičs ar cigoriņu saldējumu, ogu gēlu un ogām (7 Eur)
  • Dārza ogas ar putukrējumu un tonkas bezē (7 Eur)

 

 

 

 

BĒRNU ĒDIENKARTE

  • Panēti mencu nageti ar jauktiem lapu salātiem (7 Eur)
  • Vistas strēmeles ar jaunajiem kartupeļiem un svaigiem dārzeņiem (7 Eur)
  • Pasta penne ar vistu saldā krējuma mērcē (7 Eur)
  • Beļģu vafele ar ogām, plombīra saldējumu un šokolādes mērci (7 Eur)
  • Plombīra saldējums ar šokolādes mērci un karamelizētām auzām (5 Eur)

Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes. Lasīt vairāk Piekrītu