OTTO Hotel & Sun restorāns Pāvilostā

Ēdienkarte

Katru nedēļu OTTO pavāri Jums ir sarūpējuši arī unikālu iknedēļas piedāvājumu no sezonālajiem labumiem, par to jautājiet viesmīlim.

UZKODAS, ZUPAS

  • Grilēts Jaunpils siers ar brūkleņu džemu, rukolu un kvinoju,  (VEĢETĀRS) (10 Eur) Vegānā opcija siera vietā fermentēts ķirbis, (VEGĀNS), (10 Eur)
  • Kūpinātas skumbrijas tapas paipalu ola, mārrutku krēmsiers  (4 Eur)
  • Liellopa karpačo ar rukolu, nīcas puscieto sieru un saulē kaltētiem ķiršu tomātiem (16 Eur)
  • Kartupeļu klimpas ar maurloku krējumu un kalē čipsi (10 Eur)
  • Kurzemes sieru izlase (2 pers.) – Nīcas un Jaunpils sieri, brūkleņu džems, siera krekeri (VEĢETĀRS) (16 Eur)
  • Pašmāju gaļas plate ar pašgatavotu rostbifu, basturmu un vietējām desām vai kūpinājumiem (16 Eur)
  • Ķirbju krēmzupa ar ingveru, kazas sniegu un čili eļļu vai vegānā opcijā kazas sniega vietā pastinaka čipsi (8 Eur)
  • Baltijas zivju buljona zupa ar zandartu, paliju un kūpinātu skumbriju  (12 Eur)

PAMATĒDIENS

  • Krēmīga pasta Tagliatelle ar Vidzemes vistas fileju, spinātiem un saulē kaltētiem ķiršu tomātiem (16 Eur)
  • Kazdangas Liellopa sirloin steiks ar grildārzeņiem, kartupeļu fritiem un lēni gatavotu liellopa buljona mērci (29 Eur)
  • Baltijas arktiskā palija ar ziedkāpostu biezeni, citronzāles medū karamelizētām saknēm un citrusa-sviesta mērci    (18 Eur)
  • Latvijā audzēts zandarts ar ķirbja biezeni, fenheļa salātiem un rutku mērci (17 Eur)
  • Ventavas cūkas pavēdere ar karamelizētu kāpostu biezeni, fermentētu ķirbi un dzērveņu demi-glace mērci (16 Eur)
  • Cidoniju sīrupā karamelizēti dārzeņi ar topinambūra biezeni un riekstu eļļu (vegāns) (12 Eur)

DESERTS

  • Destruktēta medus kūka ar dzērveņu gēlu, medus krēmu un griķu popkornu (7 Eur)
  • Plaucēts ābols ar smiltsērkšķu parfē un ingvera kramblu        (6 Eur)
  • Tumšās šokolādes fondants ar lazdu riekstu pralinē un krējuma saldējumu (7 Eur)

 

 

 

 

BĒRNU ĒDIENKARTE

  • Mīklā panēta menca, kartupeļu biezenis vai friti, skābā krējuma zaļumu mērce (7 Eur)
  • Vista rīvmaizē, kartupeļu biezenis vai friti, kečups (7 Eur)
  • Pasta penne vistas saldkrējuma mērcē, cietais siers (6 Eur)
  • Beļģu vafele šokolādes vai vaniļas saldējums, karameļu vai šokolādes mērci (6 Eur)
  • Saldējums 2 bumbas, šokolādes, vaniļas vai abi, karamelizētas auzu pārslas, ogas (5 Eur)

Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes. Lasīt vairāk Piekrītu